joi, 24 mai 2012

Scuzeeee

Imi pare foarte rau ca nu am mai postat de mult timp, dar credeti-ma nu am avut deloc timp! Cu examenele si invatatul, si meditatile.....Dumnezeule! Ministrul invatamantului chiar crede ca o sa trecem cu "brio"? Macar daca ar' avea bunul simt sa ne dea energizante in scoli! Nu, glumesc, glumesc....desi nu ar fi o idee chiar rea...Eh, in fine! O sa trecem si peste asta (aviz amatorilor)! Si totusi iata-ma, in prima mea seara libera de....hm..nu, mint, am mai avut seri libere, dar probabil sforaiam deja, nici nu apucam sa mananc ca lesinam de somn. Dar, acum ar' trebui sa ma revansez, nu? Am terminat zilele trecute o carte, care efectiv m-a fascinat! M-a trecut prin toate emotile posibile, ma bucuram, si plangeam in fata unei carti (mama mea este din ce in ce mai ingrijorata de situatia mea mentala, dar pune asta pe seama "stresului"). Acum va intrebati despre ce carte este vorba, nu? Poi... cred ca va mai fierb un pic... si asteptam...si asteptam... Neah! Ma plictisesc, ei bine este vorba despre: " Cele treisprezece motive" de Jay Asher. V-am zis deja ca este geniala? Ok, ma lungesc prea mult! Deci uita-ti recenzia:


               Cele treisprezece motive

                                                           de Jay Asher
          

Hannah Baker s-a sinucis. Nimeni nu stie cauza exacta, parea o fata zambitoare si haioasa, se pare ca sub aceasta aparenta se ascundea un gand straniu. Dar misterele legate de moartea ei nu sunt ingropate odata cu ea. Ea a inregistrat o serie de 13 casete  in care ii numeste foarte clar pe vinovati de moartea ei si motivul pe care l-au adus cu ei. Printre acesti "acuzati" se numara si Clay Jensen, un tip simpatic care nu stie nimic de casetele pe care aceasta le-a inregistrat. Dar vocea ei ii spune ca numele lui se regaseste pe caseta, si ca acesta ar fi cumva responsabil de moartea ei. Voce de care el nu se poate desparti. Acesta isi petrece noaptea ascultand toate casetele lui Hannah, iar secretele ei se dezvaluie rand pe rand.Care este cauza adevarata a morti lui Hanah? sau Cum o sa il afecteze casetele pe Clay? Asta puteti afla doar citind cartea! :D >:D<
Desi cartea este superba, si o recomand din toata inima, are si ea un mic defect...se termina in aer. Nu are un sfarsit concret, si dupa te intrebi: "Si ce se mai intampla cu Clay?!?!?". Dar nu o sa afli, nu are nici o continuare:(.


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu