duminică, 29 aprilie 2012

Chimie perfecta - Recenzie

Vietile lor sunt complet paralele, si probabil nu s-ar fi intalnit niciodata, daca nu ar fi fost repartizati ca parteneri la chimie...

Brittany Ellis

Brittany Ellis duce o viata perfecta, este bogata, are o familie perfecta, un prieten perfect, este o fata muncitoare si sefa majoretelor. Dar asta este doar ceea ce vrea ia sa se stie despre ea, in realitate viata ei nu este deloc "perfecta", mama sa este o perfectinista si nu o lasa pe Brittany nici sa miste, tatal sau nu sta mai deloc pe acasa, iar sora sa sufera de dizabilitati fizice si mintale, si ceea ce este si mai rau: parinti vor sa ii interneze sora intr-un ospiciu.

Alex Fuentes

Viata lui nu este nici pe departe perfecta sau catusi de putin curata. Alex Fuentes este un baiat de origine mexicana a carui scop in viata este acela de a-si apara familea, cu acest scop s-a si alaturat bandei Latino Blod. Desi pare un om rece si extrem de periculos, iar placea totusi sa isi continue studiile si sa intre la o facultate.


Chimie perfecta, este o carte perfecta care imbine relaxatul cu suspansul si comedia, introducandu-te cu totul in carte. Din momentul in care ve-ti incepe sa cititi cartea nu o sa mai puteti sa o lasati din mana. O carte fascinanta care merita pe deplin citita!


3 comentarii:

  1. Am auzit (aproape) numai de bine de cartea asta şi mă tentează să o citesc şi eu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca o citesti nu vei avea nimic de pierdut. Mie mi-a placut foarte mult:D

      Ștergere
  2. Un nou blog despre carti? :>
    Frumooos :X

    RăspundețiȘtergere